2016-01-31 19:13:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Délután menjen ki a szabadba

Napi horoszkóp február 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, együtt a Marssal. Igyekezzen megőrizni a hidegvérét és fékezze magát, mert ma váratlanul sok bosszantó dologgal szembesülhet. Vitás helyzetekben muszáj önnek engednie, különben csak elmélyül a konfliktus...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Bak jegyében áll, és közelít a Plutohoz. Az életében valami, ami már megszokottá vált, most megújul, és ön ismét tud örülni neki. Ez a bolygókapcsolat kedvez a tanulásnak, a jogi kérdések megoldásának.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr együtt áll a Plutoval. Most nehezen ér célt, bármi is legyen a terve. Mindenbe több energiát kell fektetnie, mint egyébként. Készüljön fel arra, hogy változtatnia kell az elképzelésein, fontos, hogy rugalmas maradjon.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nyugodt, békés légkört teremt, jól érzi magát, és alaposan ki tudja pihenni magát. Délután menjen ki a szabadba. Este egy barátja jelentkezik majd váratlanul. Sok megbeszélni valójuk akad.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Vízöntő jegyében áll. Bármivel is foglalkozik, az megelégedéssel fogja eltölteni, és a kapott eredmények jelentősen javítják majd a hangulatát. Használja ki ezt a kedvező napot!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter még mindig a Szűz jegyében áll. Vigyázzon, ne utasítson vissza egy remek ajánlatot a túlzott gyanakvása, vagy sértettsége miatt! Most nem lát tisztán, jobb lenne, ha a fontos kérdések eldöntését máskorra halasztaná.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Bak jegyében áll. Legyen nagyon óvatos, most kellemetlen pletykába keveredhet. Jól fontolja meg a szavait, mikor valakiről nyilatkozik, mert félreérthetik önt. Az este a családja körében már nyugalomban telik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, együtt a Marssal. Ez a bolygóállás kedvez önnek, most nagyon eredményes a munkájában. A fontos megbeszélések is jól sikerülnek, úgy tud célt érni, hogy közben nem „gyalogol át" másokon...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusznak jó fényszöge van, ez kedvez önnek, főleg anyagi szempontból. Váratlanul egy nagyobb összeg ütheti a markát. Ha van valamilyen elhúzódó egészségügyi problémája, most abból is felgyógyulhat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az ön uralkodó bolygója jól kapcsolódik az Uránuszhoz. Ez egy nagyon kedvező bolygóhatás. A kitűzött céljait most könnyebben el tudja érni, kevesebb munkával többre jut, mint egyébként. A szerelemben is boldog pillanatokat élhet át.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Most az is könnyen megy, amitől tartott eddig, ami nehéznek tűnt. Emberi kapcsolatainak is kedvez ez a bolygóállás, ha van valaki, akivel régóta haragot tart, most végre kibékülhetnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter jól kapcsolódik a Plutohoz. Ez a bolygóállás kedvez önnek, főleg a karrier terén. Váratlanul új lehetőségeket kap, és ha gyorsan reagál, akkor élni is tud velük. Ne habozzon, merjen egy kicsit kockáztatni, most bízhat a sikerben!    

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: